Chokladmakeri.

Jag utlovade ju autentiska bilder av pralinmaket. Det här är alltså delar av resultatet. Eftersom jag uppenbarligen inte ha osannlik tur med tempereringen av de mörka pralinerna väljer jag att utesluta de från bilden. Man kan se skuggan av dessa till vänster i bild, skuggan är det visserligen inget fel på. Men i övrigt. Fast goda är de, smaken förändras inte nämnvärt. Ni förtjänar ju dock det bästa.
Pralinen är en chaipralin. Smakar ljuvligt, med en tämligen framträdande smak av chaite. Den vita chokladen gör den också lite sötare än de varianter som gjorts i mörk choklad. Den mörka bygger en lite mer robust och fyllig smak. Beroende på vilket humör man är på alltså. Jaja, nästa gång ryktas det om rospraliner. Eller om det bara var en enkel tryffel, vad tror ni?



Kommentarer
Postat av: Å

Skicka några till Å, Kungsholmen, Stockholm är du snäll ;)

2008-08-29 @ 13:57:27
URL: http://rapportinifran.wordpress.com
Postat av: Lina

Å! Underbart fina! Jag tycker det mest fantastiska är att du gör sånt här. Jag menar, jag bakade stormuffins igår, precis när jag var klar ringde de från jobbet jag trodde jag fått o sa att jag inte fick det. Rätt bra tajmat. Hur som helst gjorde jag de mest för att min syster är så snäll o lät mig bo i hennes lägenhet under sommaren när jag var i Malmö, så nu är hennes frys full av muffins; mjölkchoklad och banan-smak.

Jaja, anyway. Det är ju ingenting mot dina praliner, baby.

2008-08-30 @ 00:43:14
URL: http://linaarvidsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0